archiveHetem Ramadani

Lajme

Rrënqethet Hetem Ramadani, deri sa e dëgjon rrëfimin e frikshëm te shkrimtarit që pësoi Vdekje Klinike: Ja çfarë pash me sy!

Këtë të diele, në emisionin Kojshia Show, mysafirë ishin Hetem Ramadani - Studiues i Meditimit, e Daut Demaku - Profesor i Mendimit Pozitiv dhe Albatros Rexhaj - Shkrimtar, përcjell Korrespodenti. Hetem Ramadani njihet edhe mjekësinë e tij alternative. Në në emision, Ramadani u befasua nga ky rrëfim rrënqethes i shkrimtarit...
Lajme

Hetem Ramadani: Ja çfarë shohin njerëzit 72 orë para se të vdesin!

Këtë të diele, në emisionin Kojshia Show, mysafirë ishin Hetem Ramadani - Profesor i Meditimit, e Daut Demaku - Profesor i Mendimit Pozitiv dhe Albatros Rexhaj - Shkrimtar. Hetem Ramadani, studiues i Meditimit dhei Toksikologkis, por ai njihet shumë edhe mjekësinë e tij alternative, në emisionin Kojshia Shoë ka zbuluar...
Lajme

Daut Demaku : Ja si mund të duket Xheneti dhe Xhehenemi

Këtë të diele, në emisionin Kojshia Show, mysafirë ishin Hetem Ramadani - Studiues i Meditimit, e Daut Demaku - Profesor i Mendimit Pozitiv dhe Albatros Rexhaj - Shkrimtar. Daut Demaku, Profesori i Mendimit Pozitiv, ka folur për modelet e Xhenetit dhe Xhehenemit, sipas popujve se si i shohin ata, përcjell...
Lajme

Hetem Ramadani: Ja kush është shkaktari i të gjitha sëmundjeve te njeriu

Këtë të dielë në emisionin “Kojshia Show” mysafir ishte mjeku i mjekësisë alternative, Hetem Ramadani, shkruan Korrespodenti. Hetem Ramadani zbuloi për këtë emision se cili është shkaktari kryesor i të gjitha sëmundjeve te njeriu. Ndiqeni minutën e 25:00 për ta kuptuar se kush i shkakton të gjitha këto sëmundje. /Korrespodenti...
Lajme

Hetem Ramadani: Unë me Hashim Thaçin e ndaluam marrëveshjen e Rambujesë që kishte për qëllim futjen e forcave serbe në Kosovë

Këtë të dielë në emisionin “Kojshia Show” mysafir ishte mjeku i mjekësisë alternative, Hetem Ramadani, shkruan Korrespodenti. Ai, në këtë emision tregoi një ngjaje nga Konferenca e Rambujesë dhe se cili ishte ndikimi i tij në këtë Konferencë. Ramadani zbuloi se si bashkë me ish-presidentin Hashim Thaçi e ndaluan marrëveshjen...
Lajme

E pabesueshme/ Vajza tregon se kishte sëmundjen e rralle “Lupus”, e cila është e pashërueshme: Hetem Ramadani mi hoqi barnat dhe më shëroi!

Këtë të dielë në emisionin “Kojshia Show” mysafir ishte mjeku i mjekësisë alternative, Hetem Ramadani, shkruan Korrespodenti. Ai në këtë emision zbuloi shumë gjera interesante për shëndetin e njeriut. Pacientja e Hetem Ramadanit që vjen nga Peja, Fitore Zyhrani, tregoi se si ishte diagnostikuar me një sëmundje shumë të rrallë...
Lajme

E dhimbshme: Hetem Ramadani ma shpëtoi jetën, nëna deshi të ma dhurojë veshkën, por nuk e lejoji

Këtë të dielë në emisionin “Kojshia Show” mysafir ishte mjeku i mjekësisë alternative, Hetem Ramadani, shkruan Korrespodenti. Ai në këtë emision zbuloi shumë gjera interesante për shëndetin e njeriut. Kah mesi i emisionit, një paciente nga Peja që quhet Fitore Zyhrani hyri në emision dhe shpjegoi se si Hetem Ramadani...
1 2
Page 1 of 2