archiveHekuran Murati

Lajme

Ndahen 1.7 milionë euro për mbështetjen e këtyre bizneseve

Qeveria ka ndarë 1.7 milionë euro për mbështetjen e bizneseve fillestare dhe atyre ekzistuese, raporton Gazeta Express. Vendimi u mor në kuadër të zbatimit të masës 1.7 të Pakos së Ringjalljes Ekonomike, për skemat e granteve për zanatet. “Me qëllim të adresimit të shkallës së lartë të papunësisë në vend...
Lajme

Ministria e Financave del me njoftim të rëndësishëm për ekzekutimin e pagesave për këtë kategori

Ministria e Financave ka njoftuar se sot do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe pensionale. Sipas një njoftimi të Ministrisë, të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës do të pranojnë sot pagesat e skemave sociale dhe pensionale për muajin korrik. Sipas Ministrisë së Financave, datat për pagesa janë si...
Lajme

Murati mburret me “punësimet” e Qeverisë Kurti

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka publikuar të dhënat zyrtare nga ATK-ja për numrin e të punësuarve. Në Facebook ai ka publikuar shifrat e vitit 2019 dhe të vitit 2022. Postimi i Muratiti: Të punësuarit aktivë sipas të dhënave zyrtare nga ATK: Maj 2019: 📊 318,610 të punësuar Maj 2022:...
Lajme

100 euro për sektorin privat, Hekuran Murati ka një njoftim

Ministri i Financave Hekruan Murati ka njoftuar se janë procesuar pagesa prej 100 eurosh për punëtorët e sektorit privat, të cilët është dashur të plotësojnë edhe kriterin kohor. Njoftimi i plotë: Sot është procesuar pagesa prej 100 euro për 14,042 punëtorët e sektorit privat, të cilët është dashur të plotësojnë...
Lajme

Murati u jep ‘gajret’ qytetarëve: Si popull jemi mësuar me kriza, i kalojmë më lehtë se popujt e tjerë

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati pajtohet me projeksionet e Bankës Botërore për rritjen ekonomike në Kosovë. Po ashtu, Murati ka theksuar se qytetarët e Kosovës janë të mësuar që t’u përballojnë krizave, duke e parë këtë gjë si rrethanë lehtësuese në një situatë të pafavorshme ekonomike për qytetarët....
1 2 3 4 5
Page 3 of 5