archiveHashim Thaçi

Lajme

Ismaili: Thaçi më nxiti që të futem në politikë

Fisnik Ismaili i njohur për publikun e gjerë u bë në shkurt të vitit 2008 kur Kosova shpalli pavarësinë. Ai ishte krijues i monumentit “Neë Born”. Në “Dhoma e Rrëfimit” Ismaili ka treguar se si lindi ideja për një monument historik dhe se në çfarë vështirësi hasi deri në ditën...
Lajme

Mospërputhje nga komunikata e qershorit dhe aktakuzës kundër Thaçit

Michele Picard, Kai Ambos dhe Nina Jorgensen janë tre gjyqtarët e Apelit që funksionojnë në kuadër të Dhomave të Specializuara të Gjykatës dhe Prokurorisë në Hagë. Të tre këta gjyqtarë e kanë në dorë lëndën e apelit të krerëve të UÇK-së të cilët kanë kundërshtuar vendimin e gjyqtarit të procedurës...
Lajme

Djalit të presidentit Thaçi i ndodh diçka e papritur qendrën në votimit

Endrit Thaçi, djali i ish-presidentit të Kosovës, Thashim Thaçi, gjatë procesit të votimit ka bartur maskë me logo të PDK-së. Mirëpo, i njëjti është detyruar të largojë atë. Po ashtu, Endrit Thaçi ka të veshur një dukës me mbishkrimin “Liria ka emër”. Bashkëshortja e ish-presidentit Hashim Thaçi, Lumnie Thaçi bashkë...
1 2 3 92
Page 1 of 92