archiveHalil Kastrati

Lajme

Halil Kastrati e shkëmben veturën me dy shtëpi

Humanisti kosovar, Halil Kastrati, ka njoftuar se veturën që ditë më parë e ka marrë dhuratë, sot e ka këmbyer me dy shtëpi të reja. Këtë Kastrati e ka bërë të ditur përmes Facebook dhe ka shtuar se ka pasur shumë oferta por e ka pranuar atë që ka japur...
Lajme

Voton Halil Kastrati: Fushata jonë zgjatë gjithë vitin

Përfaqësuesi i shoqatës “Jetimat e Ballkanit, humanisti i madh, Halil Kastrati, kreu obligimin e tij si qytetarë i Republikës së Kosovës duke votuar në shkollën “Lekë Dukagjini” në Prizren, njofton Klan Kosova. “E kreva obligimin tim si qytetarë. Shpresoj që do të bëhet më mirë për popullin tonë”, tha ai...
Lajme

Halil Kastrati, ka sqaruar punën e aderimit

Humanisti i njohur, Halil Kastrati, ka sqaruar opinionin se a do të jetë pjesë e zgjedhjeve të jashtëzakonshme. “Të nderuar qytetarë, ditëve të fundit jam kontaktuar nga shumë gazetarë si dhe kam pranuar qindra mesazhe nga qytetarë me ç’rast jam pyetur nëse do t’i bashkohem ndonjë partie politike për të...
ShowBiz

Kjo është gruaja e Halil Kastratit – zonjë e rëndë dhe e devotshme

Humanisti Halil Kastrati, bashkë me organizatën që e drejton, “Jetimat e Ballkanit”, prej vitesh e kanë të shtrirë thuajse në të gjitha trojet shqiptare aktivitetin e tyre bamirës, shkruan “Kosovarja”. Kastrati, njihet tashmë si njeriu që u del në ndihmë njerëzve, që është gjithmonë në gadishmëri për të mbledhur mjete...
1 2 3 4 5 13
Page 3 of 13