archiveHajriz Meleqi

Op/Ed

Alarmi për skandalin e radhës në Ministrinë e Arsimit

Nga Hajriz Meleqi Ende pa u harruar skandali i testit "Hoti", po troket në derë skandali tjetër, shumëfish më i rrezikshëm për arsimin kosovar-skandali në proqesin e vlerësimit të teksteve shkollore. KOHA net shkruan: "Në vlerësimin e teksteve shkollore janë bërë shkelje të shumta dhe kërkohet anulimi i proqesit". Se...