archiveGURU

Lajme

Femrat shqiptare presin në radhë për t’i puthur këmbën GURU’së indian, ne mesin e tyre edhe gruaja e ministrit

Të shtunën, një guru indian ka mbërritur në Rinas, ku është pritur nga shumë njerëz të cilët mbajtën radhë për t’i puthur këmbët dhe bërë 'sexhde' (përulje). Guruja indian Paramahamsa Vishwandanda prej vitesh ka themeluar sektin fetaro-shpirtëror të quajtur ‘Bhakti Marga’. Në këtë sekt me sa duket është anëtar edhe...