archiveGranit Rugova

Sporti

Kampioni i shumfishtë në Basketboll, tani po merr përkrahje të madhe në garën e tij për asamble komunale në Prishtinë

Kanë mbetur edhe 2 ditë deri në ditën e zgjedhjeve lokale në Kosovë, ku gara për kryetar të komunave dhe për asamble komunale tani është drejt përmbylljes. PDK në Prishtinë, në këto zgjedhje garon me figura të reja, të cilët kanë korrur suksese të jashtëzakonshme në profesionet e tyre. Një...