archiveGolf 7

Lajme

Volkswagen shet mbi 100 mijë njësi të e-Golf

Gjigandi i automjeteve gjermane ka shitur 100 mijë njësi të versionit elektrik të Golf 7. Volkswagen, në krahasim me disa kompani të tjera të mëdha makinash, më vonë filloi prodhimin serik të makinave me makinë hibride dhe elektrike, por kohët e fundit po ngadalë po kap për shkak të numrit...
Auto

Sa dallon Golf 8 nga modeli i kaluar Golf 7?

Duke u kthyer mbrapa te Golf 7, nuk mohet faktin se Vë bëri gjithçka që mund të sigurojë që asnjë homolog i tij mos ta mposht Ishte më e lehtë, më e sigurt, më e rehatshme dhe më e efektshme në karburant se secili prej pararendësve të saj, dhe madje...