archiveGjurmë Shqiptare

Lajme

Serbia ngrihet në këmbë kundër ekipit të “Gjurmë Shqiptare”, pas dokumentarit “Mashtrimi serb me historinë shqiptare”

Emisioni hulumtues “Gjurmë Shqiptare”, ka realizuar dokumentarin e titulluar “Mashtrimi serb me objektet e kultit të krishterë në Kosovë”. Ky dokumentar i realizuar nga gazetari Marin Mema dhe historiani Florent Hasani, e ka ngritur shtetin serb në këmbë. Reagime të shumta, kanë ardhur nga Serbia, si nga politikanë, historianë, gazetarë...