archivegjoba

Lajme

Gjoba ndaj furrtarëve mashtrues

Kryeinspektori i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI) Lulzim Syla ka konfirmuar se deri më tash Inspektorati ka gjobitur disa pronarë të furrave në gjithë vendin pasi kanë shitur bukë nën peshën e lejuar. Sipas tij, aksioni për kontroll të furrave do të vazhdojë edhe në ditët në vijim, shkruan...
Lajme

Policia në aksion, dënon shoferët pa pajisje dimërore

Reshjet e borës kanë shtyrë policinë e Kosovës që të intensifikojë aksionin për t’i kontrolluar ngasësit e veturave nëse kanë pajisje dimërore. Gjatë 24 orëve të fundit policia ka shqiptuar mbi 900 gjoba trafiku. Dalja në komunikacion gjatë stinës së dimrit pa pajisje dimërore mund të jetë e rrezikshme. Për...
Lajme

Nëse nuk respektoni këmbësorët në kryeqytet do “këputeni” nga gjobat

Policia Rrugore e Tiranës, njofton se referuar ankesave që përcjellin këmbësorët për shkak të mosdhënies së përparësisë së ndërsjellët në raport mjet këmbësor dhe anasjelltas, ka organizuar disa pika kontrolli të ndryshme në rrugët e kryeqytetit. Qëllimi është monitorimi, sensibilizimi por edhe ndëshkimi i shkelësve të rregullave të qarkullimit rrugor...