archiveGastronomët

Lajme

Gastronomët, ky është lajmi i fundit

Për më shumë se një muaj në Kosovë po vazhdojnë të jenë në fuqi masat e miratuara nga Qeveria e Kosovës. E përkundër faktit që numri i viktimave dhe i rasteve pozitive nga COVID-19 ka rënë dukshëm javët e fundit, nuk është ndërmarrë asnjë veprim drejt masave antiCOVID. Gjatë ditës...
Lajme

Masat e reja anti-COVID, këto janë propozimet

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, sot tha se nuk do të ketë lehtësim të masave anti-COVID që janë në fuqi. Përkundër kësaj, të dëmtuarit nga këto masa, do t’i kërkojnë Vitisë t’i lehtësojë ato, shkruan Gazeta Express Lehtësim të shërbimeve për qytetarët e vaksinuar, qasje në hapësirat brenda lokaleve dhe...