archiveFun

Fun

Barcaleta me Benin: Mësuesja dhe Macet…

Nganjëherë disa të vërteta kanë më shumë forcë kur nuk thuhen troç, por në mënyrë të tërthortë, në formë argëtuese. Mbase kjo është mënyra më inteligjente që njerëzit kanë krijuar për ta bërë efektin e tyre të zgjasë dhe të përcillet e të përhapet duke u rrëfyer nga të gjithë....
Fun

Bletët ndjekin makinën për 48 orë, arsyeja do t’iu lërë pa fjalë

Bletët janë një nga ato krijesa që duken interesante. Nga njëra anë ato janë vlerësuar nga shumë kultura për organizimin dhe për mjaltin e tyre, por njerëzit nuk janë gjithmonë aq të lumtur rreth tyre, dhe natyrisht, thumbi i tyre nuk është veçanërisht i këndshëm, aq më tepër në qoftë...
Fun

Qesharake/ Qeni i bën presion pronarit që të lë telefonin!

Ne të gjithë veprojmë ndryshe kur kërkojmë vëmendjen e nevojshme prej personave të dashur. Ndonjëherë uleni për të shikuar ndonjë film apo seria dhe shihni me qoshen e syrit se personi në fjalë po luan me telefonin e tij dhe kjo gjë sigurisht është e bezdisshme. Epo, nuk janë vetëm...
Fun

Kjo video është shumë qesharake

Një njeri i cili gjendet përballë disa qindra qurave, di si ti detyrojë ato të lëshojnë tingullin e tyre të habitshëm, transmeton lajmi.net. Mjafton vetëm një tingull i këtij njeriu dhe qurat menjëherë fillojnë pas ti e lëshojnë tingullin e tyre në mënyrë unisone. Videoja është shpërndarë jashtëzakonisht shumë dhe...
1 2
Page 2 of 2