archiveEndrit Shala

Lajme

Endrit Shala: Krejt i muj vet, edhe tu pi çaj bile

Mbrëmë debati televiziv në Pressing, është përcjellë me përplasje nga të gjithë të pranishmit. Ajo më e madhja doli të jetë mes anëtarit të LVV Haki Abazit dhe anëtarit të PSD-së Dardan Molliqaj. Por, përveç përplasjeve ka pasur edhe deklarata të ndryshme. Një ndër to është deklarata e ministrit të...
Lajme

Endrit Shala i dha rast edhe Safet Gërxhaliut të tallet me të: Ky vendim do t’iu shërbejë gjeneratave të reja për satirë dhe komedi

Ekonomisti Safet Gërxhaliu, ka thënë pas vendimit të Ministrit në detyrë të Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shalës për reciprocitet ndaj Maqedonisë së Veriut në patate dhe mjaltë se Kosova është shndërruar në eksperiment. “Vendimet e tilla ‘ad-hoc’ më kohën kur Qeveria është në dorëheqje e dëmtojnë Kosovën. Kur flasim për...
Lajme

Ministri Shala: Rezultatet e taksës të prekshme, ekonomia në rriteje

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, takoi drejtorin ekzekutiv të Klubit të Prodhuesve të Kosovës, Astrit Panxhën, me të cilin biseduan për mundësitë e bashkëpunimit në rritjen e konkurrencës në sektorin e prodhimit, që ndikon drejtpërdrejt në krijimin e vendeve të reja të punës. Me këtë rast është nënshkruar...
Biznes

Vjen edhe një lajm i madh për Kosovën, një komani franceze do t’i investojë 96 milionë euro

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala thotë se investimet e bizneseve franceze janë potencial i jashtëzakonshëm që i mirëpret Kosova. “Së shpejti në Republikën e Kosovës do vjen një investitor strategjik në fushën energjisë së ripërtritshme që do t’i investojë 96 milionë euro. Sot pata një bashkëbisedim shumë miqësor...
Lajme

Shala: Taksa ndaj Serbisë do të vazhdojë të aplikohet

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë si dhe Këshilli për Mbrojtjen e Konsumatorit organizuan tryezë lidhur mbrojtjën e konsumatorëve nga produktet jo cilësore, ku u tha se ligji për mbrojtjen e konsumatorit është i mirë por u kërkua të rritet numri i inspektorëve. Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka...
1 2 3
Page 1 of 3