archiveDonika Kadaj- Bujupi. MPMS

Lajme

MPMS premton shtesa për fëmijë, në një të ardhme të afërt

Përfaqësues të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale në Kosovë bëjnë të ditur se në një të ardhme të afërt, planifikojmë të instalojnë edhe sistemin e shtesave për fëmijë. Në një përgjigje dërguar përmes postës elektronike, zyrtarë të kësaj ministrie thonë se aktualisht janë në fazën e hartimit të dy...