archiveDonald Trump

Lajme

Presidenti Trump bëhet gati për diçka të madhe

Të shtunën (20 qershor, 2020), Presidenti amerikan Donald Trump pritet të nis zyrtarisht fushatën zgjedhore nga Oklahoma. Ani se në kohë pandemie, ai ka thënë se në këtë tubim do të jenë të pranishëm qindra mijëra simpatizues të partisë. E kjo e ka shqetësuar Drejtorin e Departamentit të Shëndetit në...
Lajme

Trump i jep medaljen e artë të ekselencës nxënësit shqiptar

Një tjetër fëmijë shqiptar shkëlqen në arritjet akademike. Dhe jo për herë të parë. Ai është Dario Toska, i cili për të dytën herë brenda një cikli shkollor është nderuar nga Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, me medaljen më të lartë për arritje akademike. Dario u...
1 8 9 10
Page 10 of 10