archiveDiabeti

Shëndeti

Nese i keni këto simptoma ju jeni me diabet

Mëso diçka rreth simptomave të diabetit. Nëse ke ndonjë nga shenjat e mëposhtme, është mirë që të kontaktosh me një mjek për të matur nivelin e sheqerit në gjak. Zakonisht ndodh që tek të rriturit mbi moshën 30 vjeç, por diabeti mund të kontrollohet përmes një diete dhe stërvitjeje të...
Shëndeti

Këtë helm e pini çdo ditë – nuk e dini se sa ai ju vret

Është e pabesueshme se sa vështirë janë të rrënjosura shprehitë, madje edhe kur e dimë që janë të këqija. Shumica e njerëzve nuk e dinë se cilat janë ato pasoja negative të konsumimit të pijeve të gazuara për shëndetin. Sipas hulumtimeve shkencore, ja çfarë efekte negative kanë këto helme në...