archivedhunim

Lajme

Tha se u përdhunua nga 4 burra, Policia zbulon të vërtetën

Kishte bërë një kallëzim në polici se ishte rrëmbyer dhe përdhunuar nga katër burra, por hetimet, të cilat zgjatën pesë muaj, zbuluan se gruaja gënjente. Për pasojë ajo u arrestua. Ngjarja e pazakonte ndodhi në Malaga, në Spanjë, në rajonin e Andaluzisë. Policia arrestoi gruan e cila, siç raportohet nga...