archiveBursat

Biznes

Pas zgjedhjeve amerikane, ky është reagimi i bursave evropiane

Bursat europiane regjistruan rritje sot, duke reaguar pozitivisht ndaj zgjedhjeve amerikane të mesmandatit që kanë parë demokratët të fitojnë Dhomën e Përfaqësuesve, ndërsa republikanët konservatorë, Senatin. “Ndarja e pushteteve mund të limitojë dëshirat për shpenzime të Donald Trump dhe kjo politikë buxhetore më pak e lëshuar mund të shoqërohet me...