archiveBujar Demjaha

Lajme

Në Kolegjin AAB filloi viti akademik 2021/22

Me në një ceremoni solemne të organizuar për pritjen e studentëve të rinj, në Kolegjin AAB sot zyrtarisht filloi viti akademik 2021/22. Në pritjen e studentëve të rinj morën pjesë rektori i Kolegjit AAB, prof.dr.Bujar Demjaha me prorektorët dhe dekanët e fakulteteve që operojnë në kuadër të Kolegjit AAB. Me...
Lajme

Në Kolegjin AAB filloi manifestimi kulturor “Tetori i Besim Sahatçiut”

Në nderim të veprës dhe artit të regjisorit Besim Sahatçiu, në Kolegjin AAB filloi manifestimi kulturor i pagëzuar “Tetori i Besim Sahatçiut”. Në ditën e parë të aktiviteteve që do të zhvillohen në kuadër të këtij manifestimi, morën pjesë familjarë të Besim Sahatçiut, personalitete të njohura të artit e të...
Op/Ed

Mesazh i Rektorit të Kolegjit AAB

Të dashur studentë, Gjendemi tashmë në një situatë të pazakontë, e cila gjeneratës time i kujton shtëpitë-shkolla të viteve nëntëdhjeta, ku dallon vetëm burimi i rrezikut. Në ato kohëra, rreziku dihej nga vinte dhe shihej se kush ishte, kurse tani ai është i padukshëm, por njëjtë vdekjeprurës. Këtë herë armiku...
Lajme

Bujar Demjaha emërohet Rektor i Kolegjit AAB

Këshilli Drejtues i Kolegjit AAB, organi më i lartë drejtues i institucionit, bazuar në kompetencat e tij ka emëruar sot në pozitën e Rektorit të Kolegjit AAB, Bujar Demjahën. Demjaha do ta pasojë rektorin e deritanishëm Lulzim Tafa, i cili pas përfundimit të mandatit të dytë në pozitën e rektorit,...