archiveBleron Baraliu

Lajme

Analisti nga Amerika: Arben Vitia të kthehet në detyrë

Bleron Baraliu, analist politik, ka kërkuar aktivizimin e ish-kryeministrit Albin Kurti dhe Lëvizjes Vetëvendosje, në luftën kundër COVID-19. Ai ka thënë se ata duhet të kërkojnë shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme dhe të bëhen pjesë e zgjidhjes së krizës. Sipas Baraliut, Arben Vitia duhet të kthehet në postin e ministrit...