archiveBima fatsjellëse

Interesante

Njihuni me bimën që ju sjell para dhe shumë fat në shtëpi

Bimët i japin zonës një jetë dhe bukuri shtesë. Por, përderisa disa njerëz kanë gishtërinj magjik kur bëhet fjalë për t’u kujdesur për gjelbërimin, të tjerët kanë ndjenjën se është e mjaftueshme të shikojnë bimët, pasi përtojnë të përkujdesen për to. Bima me të cilën nuk duhet të shqetësoheni për...
Interesante

Bima fatsjellëse që ju sjell para “me thasë” në shtëpi

Nëse jeni njerëz që i doni bimët dhe përpiqeni që gjithmonë të mbani një lule afër vetes, kjo bimë është ndër bimët e duhura. Përveç pastrimit të ajrit, mbrojtjes nga pluhurat dhe kimikatet e dëmshme kjo bimë është një ndër bimët më të njohura në botë për përcjelljen e energjisë...