archiveBerat Buzhala

Lajme

Buzhala: ‘Its My Home’ është shou më real se ai i Big Brother

Në fraksionin e sontëm u përfolën disa tema, kryesisht ato që u veçuan tri ditët e fundit, që kur edhe u publikua Ditari pararendës. Sonte ndërkaq, autori diskutoi edhe për pjesën që mori dhenë gjatë ditës së djeshme, atë të “reality show”, “It’s my home” dhe vendimin e KPM-së për...
Lajme

Buzhala tregon arsyet, ja pse u largova nga Express dhe T7

Berat Buzhala ka treguar se arsyeja kryesore pse është larguar nga Express dhe T7 është financiare. “Kishim 100 mijë euro paga në muaj. E pashë se zhvillimi i mëtejmë ishte i pamundshëm”. “Një kamerë studiosh kushton 50 mijë euro. Arsyeja e largimit është tipike financiare. Arsyeja ishte të mos mbesin...
1 2 3 6
Page 1 of 6