archiveBehgjet Pacolli

Lajme

Kosova në pritje për t’u bërë pjesë e Frankofonisë

Kanë filluar punimet e Konferencës së Frankofonisë në Jerevan të Armenisë. Në kuadër të këtyre punimeve, ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, me anëtarët e delegacionit, kanë takuar këtë paradite kryetarin e Asamblesë Parlamentare të Frankofonisë, Jacques Chagnon, dhe Sekretarin e Përgjithshëm e Asamblesë Parlamentare, Jaques Krabal. Gjatë këtij...
Lajme

Kosovën do ta njohë edhe një shtet brenda dy javësh

Nga zyra e ministrit të Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, thonë se po bëjnë diplomaci të matur që mëton të sjellë disa njohje deri në fund të 2018-ës. Në rast se deri më 31 dhjetor, nuk vije një njohje e re e pavarësisë, Kosova përmbyll 2018-ën si 12 mujorin më...
1 10 11 12
Page 12 of 12