archiveBali Muharremaj

Lajme

Hodhi mbeturina, dënohet qytetari me 200 euro gjobë

Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj, njofton për dënimin e një qytetari me 200 euro gjobë, i cili ka hedhur mbeturina në hapësira publike në Sllapuzhan. “Asnjë tolerim nuk do të ketë për ndotësit e ambientit. I falenderoj inspektorët për punën dhe angazhimin në teren, e poashtu edhe qytetarët për bashkëpunimin”,...
Lajme

“Jetimat e Ballkanit” investojnë 2.3 milionë euro në Suharekë për ndërtimin e Shtëpisë së moshuarve

Shoqata bamirëse “Jetimat e Ballkanit” investon 2.3 milionë euro në Suharekë. Kështu ka bërë të ditur kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj pas takimit me humanistin Halil Kastrati, udhëheqës i Shoqatës “Jetimat e Ballkanit”. “Ëndrra po bëhet realitet! Me humanistin Halil Kastrati sot nënshkruam kontratën për dhënie në shfrytëzim të hapësirës...
Lajme

Kryetari i Suharekës i mbath çizmet dhe heq borë me ekipet e pastrimit

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, gjatë ditës së sotme së bashku me ekipet e pastrimit kanë hequr borën nga rrugët e këtij qyteti. Muharremaj shprehet se do të jetë gjithmonë pranë qytetarëve të Suharekës. “Jemi të gjithë të fokusuar t’i pastrojmë rrugët, duke pasur synim obligimin tonë, shërbimin...