archiveAmbasada Gjermane

Biznes

Tre deri gjashtë muaj praktike me pagesë në Gjermani, Ambasada jep detaje për të interesuarit

Ambasada gjermane në Kosovë ka dhënë detaje për një mundësi punësimi në Gjermani. Kjo ambasadë ka ndarë detaje lidhur me këtë. “Bashkohuni me Programin tonë të Internshipit të Biznesit Gjerman për Vendet e Ballkanit Perëndimor dhe bëhuni mbajtës i bursave të gjeneratës 2023. Aplikoni për një praktikë me pagesë tre...
Lajme

Aplikimi për vizë, Ambasada gjermane jep një lajm të mirë

Ambasada gjermane në Kosovë ka dhënë një lajm të mirë për të gjithë personat që kanë nevojë për vizë. Kjo ambasadë ka thënë se terminet për viza tanimë mund të rezervohen përmes VisaMetric. “Ambasada në Prishtinë tani e tutje do të punojë së bashku me VisaMetric, ofruesin e shërbimit të...
Lajme

Njoftim i rëndësishëm nga Ambasada Gjermane

Ambasada e Kosovës në Gjermani, njofton të gjithë qytetarët se Kosova edhe më tej në Gjermani është kategorizuar si rajon me rrezikshmëri të lartë për COVID-19. Prandaj, para se mërgimtarët të udhëtojnë për në Kosovë duhet t’i dinë rregullat e vendosura nga qeveria gjermane. Më poshtë shihni njoftimin e plotë:...