archiveAli Zaimi

Lajme

Baba Mondi: Ja çfarë mund të ju bëjë njerëzve ‘Magjia e Zezë”

Në emisionin Kojshia Show, i cili transmetohet në RTK, ketë të diele ishin mysafirë ishin: Hoxhë Ali Zaimi, Kryegjyshi Botëror Baba Mondi nga Komuniteti Bektashinjve, Don Mikel Sopi nga Kisha Katolike dhe Pastor Femi Cakolli nga Kisha Protestante, transmeton Korrespodenti. Kryegjyshi Botëror i Bektashinjve Baba Mondi, në këtë emision ka...
Lajme

E frikshme: Hoxhë Ali Zaimi tregon se çfarë ndodh me njeriun natën e parë në jetën e varrit

Në emisionin Kojshia Show, i cili transmetohet në RTK, ketë të diele ishin mysafirë ishin: Hoxhë Ali Zaimi, Kryegjyshi Botëror Baba Mondi nga Komuniteti Bektashinjve, Don Mikel Sopi nga Kisha Katolike dhe Pastor Femi Cakolli nga Kisha Protestante, transmeton Korrespodenti. Hoxhë Ali Zaimi ish Drejtori i Medresesë së Tiranës, në...
Lajme

E çuditshme: Prifti thotë se njeriu kur vdes peshon një kilogram më pak, ja pse!!

Në emisionin Kojshia Show, i cili transmetohet në RTK, ketë të diele ishin mysafirë ishin: Hoxhë Ali Zaimi, Kryegjyshi Botëror Baba Mondi nga Komuniteti Bektashinjve, Don Mikel Sopi nga Kisha Katolike dhe Pastor Femi Cakolli nga Kisha Protestante, transmeton Korrespodenti. Pastori dhe Kryetari i Kishës Ungjillore Protestante Femi Cakolli ka...
Lajme

Debat i nxehtë mes klerikëve fetarë se cila Fe është e vërtetë – Ja çfarë iu bënë Hoxha!

Në emisionin Kojshia Show, i cili transmetohet në RTK, ketë të diele ishin mysafirë ishin: Hoxhë Ali Zaimi, Kryegjyshi Botëror Baba Mondi nga Komuniteti Bektashinjve, Don Mikel Sopi nga Kisha Katolike dhe Pastor Femi Cakolli nga Kisha Protestante, transmeton Korrespodenti. Tema e emisionit kishte të bënte me ringjalljen si dhe...
Interesante

A ka jetë pas vdekjes?

A ka jetë pas vdekjes? Pas çdo rasti vdekje, ne me vetëdije ose jo, mendojmë për pas-vdekjen. Besimtarët besojnë se ka një jetë tjetër, madje me të kompletuar dhe më të bukur se sa kjo jetë. Ndërsa, ata që nuk besojnë, kujtojnë se pas vdekjes, gjithçka mbaron dhe pas saj...