archiveAdolf Hitler

Interesante

Harta e Adolf Hitlerit: Kështu do të dukej bota naziste

Adolf Hitleri përfytyroi një mijë vjet të sundimit nazist nëse Rajhu i Tretë kishte filluar Luftën e Dytë Botërore. Lufta e Dytë Botërore ka përfunduar me fitoren e Britanisë, Amerikës dhe Rusisë, por Hitleri kishte plane të mëdha për botën. Vizioni i Hitlerit shihte Rajhun në të gjithë Evropën, thellë...