Sporti

Shakohoxha ka një mendim interesant për gjasat rreth kualifikimit të Kosovës në Evropian

Dritan Shakohoxha ishte i ftuar në emisionin “Shiko kush LUAN” në Top Channel.

Në pjesën e fundit “Ndaje ose haje” komentatori dhe gazetari i njohur sportiv, Shakohoxha, u pyet në lidhje me dy kombëtaret se cila ka më shumë shanse të shkojë në Kampionatin Europian, ajo e Kosovës apo Shqipërisë?

Ai tha se Kombëtarja e Kosovës ka 90% më shumë probabilitet por e rëndësishme është që shqiptarët do të shkojnë në Europian, nuk ka rëndësi se cila prej të dyjave ne do të gëzohemi njësoj.