Sporti

Renditja e FIFA’s, Kosova shënon ngritje rekorde

FIFA ka publikuar renditjen e re të Kombëtareve ku Kosova ka marrë vëmendjen kryesore me pozitën më të mirë deri më tani.

Kosova gjendet në pozitën e 119-të (një më lartë) që shënon pozitën më të mirë të saj nga pranimi në futbollin ndërkombëtar, transmeton lajmi.net.

Paraqitjet fantastike të Kosovës në periudhën e fundit kanë bërë që FIFA t’i kushtojë vëmendjen kryesore duke publikuar fotografinë e skuadrës në plan të parë në faqen e saj zyrtare, krahas lajmit për pozitën e saj rekorde.

Kombëtarja e Shqipërisë nuk ka shënuar lëvizje dhe mbetet në pozitën e 64-të. Kurse, në krye vazhdon të jetë Belgjika.