Sporti

Përfundim dramatik i meçit, Joshua fiton me nokaut

Anthony Joshua e ka nokautuar dy herë në raundin e tretë Pulevin, por që bullgari kthehet në lojë dhe arrin që të rezistojë deri në raundin e 9 ku pëson edhe dy nokdaunë tjera. Me këtë fitore Joshua ka mbrojtur titujt e tij në pesha të rënda si WBA, IOBF dhe WBO

Meçi ka filluar me dominimin e Joshuas në dy raundet e para derisa në raundin e tretë ka qenë Joshua shumë më i mirë se Pulev.

Në raundin e tretë Joshua ka arritur që të rrëzojë dy herë Pulevin por që bullgari arriti që t’i rezistojë goditjeve të anglezit.

Kur u mundua që raundi i katër do të jetë vendimtar, Pulev u kthye në lojë dhe arriti që të rezistojë.

SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?