Sporti

Penallti qesharake për Al Nasr & Al Hilal all Stars, Ronaldo e shndërron në gol

Është barazuar rezultati në ndeshjen Al Nasr & Al Hilal all Stars – PSG.

Fillimisht është akorduar një penallti për Al Nasr & Al Hilal all Stars, pas një ndërhyrje në top që bëri Navas në Ronaldon.

Navas u ndëshkua dhe gjyqtari për çudinë e të gjithë akordoi penallti të cilën në gol e shndërroi Ronaldo.