Sporti

LIVE Liga e Kombeve – ja me kë do të përballet Shqipëria

Është duke u hedhur shorti për fazën e parë të edicionit të tretë të Ligës së Kombeve në Nyon në Zvicrës.

Kosova do të ndodhet në C2, dhe do ta ketë në grup Qipron apo Estoninë, Greqinë dhe Irlandën Veriore.

Ndërkohë Shqipëria është pozicionuar në grupin B2, dhe do të ketë në grup Islandën, Rusinë dhe Izraelin.

Më poshtë mund të gjeni të gjithë shortin e Ligës B dhe C.

Liga C


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?