Sporti

Kosova luan me 7 dhe 11 shtator. Në pikëpyetje Rashica, Zeneli dhe Kryeziu mungojnë

Përfaqësuesja e Kosovës është pjesë e Grupit A për kualifikime në Kampionatin Evropian EURO 2020 me Anglinë, Republikën e Çekisë, Bullgarinë dhe Malin e Zi, raporton Korrespodenti.

Këto janë datat kur Kosova do të ndeshet me kundërshtarët e saj:

7 shtator 2019, 15:00, Kosova – Rep. e Çekisë

10 shtator 2019, 20:45, Anglia – Kosova

11 tetor 2019, Kosova është e lirë (luan miqësore)

14 tetor 2019, 20:45, Kosova – Mali i Zi

14 nëntor 2019, 20:45, Rep. e Çekisë – Kosova

17 nëntor 2019, 18:00, Kosova – Anglia /KorrespodentiLEXO EDHE:  Parlamentarët evropianë kërkojnë liberalizimin e vizave për Kosovën