Sporti

Ka nderru jetë Shaban Mejzini tifozë i flaktë i kombëtares së Kosovës!

Sot në moshën 86 vjeçare ka nderru jetë Shaban Xhemali Mejzini nga fshati Kosavë në komunën e Dragashit.

Varrimi i të ndjerit do të behet me datë 01 Dhjetor 2020 në kohën e iqindisë.

Baci Shaban nihet edhe si njeri nga tifozët më të zjarrtë të kombëtares së Kosovës.

Ai ishte i pranishëm ne shumë ndeshje të zhvilluara nga kombëtarja e Kosovës në Prishtinë dhe jo vetëm.


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?