Sporti

Ismet Munishi: Po të isha përzgjedhës i Kosovës do ta kualifikoja në Evropian e Botëror

Strategu i njohur kosovar Ismet Munishi në një intervistë të dhënë në emisionin ‘Dhoma Rrëfimit’ ka deklaruar që do t`i pëlqente që një ditë të ishte përzgjedhës i Kosovës në futboll.

Ismet Munishi ka thënë që ai do ta kualifikonte Kosovën në kampionatin evropian dhe atë botëror.

‘Mua do më pëlqente që të jem selektor i Kosovës, po të isha unë do ta kualifikoja Kosovën në Evropian dhe Botëror’ tha Munishi.

Munishi i cili së fundmi ka nënshkruar kontratë me televizionin më të ri në vend, ATV, po ashtu ka deklaruar që ai nuk pretendon që të bëhet Kryetar i Federatës së futbollit të Kosovës.

Kur jemi tek televizioni ATV, Munishi do ta këtë rolin e analistit dhe do të jetë çdo të diele pjesë e ekipit A. /Albanian News

SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?