Sporti

Gazetarja e sportit hip mbi tavolinë dhe provokon me fustanin e shkurtër

Është prej 19 vitesh në profesionin e gazetarisë dhe njihet si më të mirat në atë sportive.

Për Qeqa Krelani ndonëse vitet po ikin, ajo mbetet një femër seksi dhe forma joshëse për të cilat kujdeset aq shumë.

Me linjat që i ka ajo nuk heziton që edhe të provokoj me veshje dhe poza të ndryshme, e këtë e bëri edhe në një që ka postuar së fundi.

Hipur mbi tavolinë e veshur me një fustan të shkurtër me ngjyrë të zezë kombinuar me taka të larta me ngjyrë të gjelbër, Flaka dukej mjaft atraktive.

“Sot festoj 19 vite në RTK… ah pleqëria. Gëzuar Qeqa”, ka shkruar në mbishkrim gazetarja e njohur.


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje