Sporti

Florian Marku – Ryan Charlton, përfundon raundi i gjashtë

Ka përfunduar raundi i gjashtë.

Florian Marku është rrëzuar nga kundërshtari i tij, megjithatë ai ka gjetur forcën dhe është ngritur përsëri, shkruan GazetaBlic.

Lufta vazhdon.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?