Sporti

Federata Botërore e Xhudos publikon një storje me sukseset e Driton Kukës

Federata Botërore e Xhudos ka publikuar një storje të trajnerit kosovar të xhudos, Driton Kuka, dhe arritjet e tij të mëdha me xhudistët tanë.

Trajneri i ekipit kombëtar të Kosovës, Kuka, shpjegon të gjitha ekskluzivisht tek IJF për ekipin që ai ka ndërtuar dhe ka çuar në lavdinë olimpike dhe të botës. /IndeksOnline/