Sporti

Ekspertët e gjigantit mediatik nga Anglia ITV, me fjalë mëdha për Kosovën

Mungesa e përvojës dhe ndoshta respekti i tepërt, i kushtuan sonte Kosovës.Kosova po luan lojë sulmuese, po neglizhon mbrojtjen dhe se kjo po ju kushton.

Konstatimet e ekspertëve të ITV-së ishte se Kosova ka ekip qe pol luan me shpirt, teknikisht shumë mirë, raporton Korrespodenti.

Në studion e ITV-së u tha se Anglia do ta kishte ndierë mungesën e pesë lojtarëve të formacionit te parë dhe se Kosova me ketë lojë, ndoshta nuk ka nevoje me e prit fare marsin, për mu kualifiku në evropian përmes Ligës së Kombeve, ngase ka kapacitet që këtë ta kryej me vendin e dytë në grup qysh në nëntor.

Në konstatimet e tyre, thonë se Kosova është ekip që po luan me shpirt, teknikisht shumë te mirë, sidomos në sulm, transmeton Korrespodenti.


Ne fund, komentatorët theksuan se edhe Anglia do ta kishte ndier mungesën e pesë lojtarëve tëformacionit të parë dhe se Kosova me ketë loje, ndoshta nuk ka nevojë me e prit fare Marsin, për t’u kualifikuar në Evropian përmes Ligës së Kombeve. /Korrespodenti