Sporti

Edhe kjo ndodh, “knockout” i dyfishtë, ja kujt i takoi fitorja

Në Portugali, gjatë “Enfusion Cage Events”, Eder Lopes dhe Diogo Neves u bënë protagonist të një prej dyluftimeve më të rralla që janë parë në artet marciale mikse.

Luftëtarët goditën në të njëjtën kohë me grusht njëri-tjetrin, duke u rrëzuar të dy në tapet.

Fitorja i shkoi 22-vjeçarit Lopes, i cili u ngrit i pari.