Sporti

E fundit: Mësohet ora e saktë sipas kohes tonë lokale se kur fillon meçi Krasniqi – Bosel

Meçi mes Robin Haxhi Krasniqit dhe Bosel i paraparë të zhvillohej në orë 23:00 është shtyrë për gjysmë ore më vonë.

Ky meç pra, prit të fillojë nga ora 23:30 sipas kohës tonë lokale, shkruan Reporteri.net

Haxhi Krasniqi do të mundohet që t’i mbrojë tituj e tij në një meç që pritet të jetë mjaft i vështirë.

Pra, Robini mbanë titujt IBO për pesha të rënda që nga viti 2020.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?