Sporti

Dhunë sot kishte edhe në Rahovec, gjyqtarit iu shqye fanella dhe mbeti vetëm me maicë të brendshme

Edhe në ndeshjen e Ligës së Tretë të futbollit kosovar kishte dhunë.Në ballafaqimin midis Bashkimit dhe Besës, u sulmua gjyqtari kryesor, i cili u pa në një pozitë shumë të palakmueshme.

Gjqytarit iu shqye fanella, por ai nuk u ndal pavarësisht kësaj gjëje.

Arbitri kryesor ndau disa kartonë të kuq pas kësaj ndodhie të çuditshme!


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?