Sporti

Ismet Munishi zyrtarizohet si analist tek ky televizion

Televizionit “ATV” i është bashkuar sot edhe trajneri, analisti më i famshëm shqiptar Ismet Munishi.

Kjo është konfirmuar nga vetë televizioni “ATV” përmes një video promovuese në faqen e saj zyrtare në facebook.

Munishi apo i njohur si ‘BABA’ ma karizmin e tij ka arritur që të këtë një popullaritet mbarë shqiptar, ka zgjedhur ATV si televizionin ku çdo të diele së bashku më të ftuarit tjerë do të analizojë ndeshjet e futbollit vendor dhe atij ndërkombëtar, transmeton Albanian News.


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?