Sporti

Asgjë nuk po shkon mirë te kombëtarja e Kosovës, përplasen ashpër gazetari dhe menaxheri i kombëtares

Asgjë nuk po shkon mirë te Kombëtarja e Kosovës
Pas humbjeve të njëpasnjëshme, shihet që ka probleme të mëdha edhe në organizim
Menaxheri i Kombëtares, Bajram Shala nuk e lejon trajnerin tu përgjigjet pyetjes së gazetarit të njohur, Arlind Sadiku
Ai e quan normale takimin e Aro Muricit me një femër në ambientet e dhomës së hotelit, ku lojtarët duhej të ishin të izoluar

Jemi ketu ku jemi, sepse mendojme qe e kemi rritur nivelin profesional si kombetare ne organizimin e brendshem, por…

Julkaissut Arlind Sadiku Tiistaina 13. lokakuuta 2020