ShowBiz

“Zhveshet një nga moderatoret tona gjatë emisionit live, shiko se për kë bëhet fjalë”

Në mediat botërore çështja e zhveshjeve të moderatoreve tani më nuk është tabu, mirëpo siç duket e mediat vendore janë duke e ndjekur një trend të tillë.

Çështja e klikimeve tani më është bërë pjesë e pandashme si tek mediat po ashtu edhe tek njerëzit e thjeshtë. Çdo gjē krijohet, postohet, shkruhet për të vetmën arsye për të ardhur deri tek klikimi.

E njëjta ka ndodhur edhe në një emision vendor ku u trajtua kjo çështje si moderatorja zhveshet gjatë emisionit live, gjë e cila është e rrallë për ne. Shikoni emisionin e plotë në videon më poshtë.

“Mbrëmjet e Lajmeve” është emision satirik, qëllimi i të cilit është që t’i argëtoj publikun duke satirizuar ngjarjet ditore në vend si ato politike dhe sociale.

“Mbrëmjet e Lajmeve” mund t’i ndiqni çdo natë nga ora 20:10 në GjirafaVideo.com

Shikoni emisionin e plotë në videon më poshtë.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?