ShowBiz

Tronditë opinionin konspiracionistja: Ilumniati po përgatitë Dua Lapën për kryeministre të Shqipërisë së Madhe – Ja kur do të bëhet

Këtë javë, emisioni Kojshia Show trajtoi temën për teoritë konspirative dhe rendin e ri botëror, më saktë, për shoqëritë sekrete dhe iluminatin, ku të ftuar ishin hoxha nga Shkupi, Bedri Lika, studiuesja e shkencave okulte, Pranvera Xhafa, dhe konspiracionisti i njohur Arjanit Sllamniku, shkruan Korrespodenti.

Studiuesja e shkencave okulte, Pranvera Xhafa, në këtë emision tha se Iluminati është duke e për gaditur një plan për ta bërë Shqipërinë e madhe. Ajo madje tha se kjo organizatë është duke e përgaditur këngëtaren e njohur në arenën ndërkombëtare me origjinë nga Kosova që të jetë kryeministrja e parë e Shqipërisë së Madhe. Bëhet fjalë për Dua Lipën.

Se kur do të ndodhi kjo, sipas teorive konspirative të Pranvera Xhafës, ndoqeni emisionin e më poshtëm nga minuta e 46:00.