ShowBiz

Tolgahan me Almedën po vijnë në Kosovë, zbuloni kur dhe për çfarë aryse

Aktori turk shumë i dashur për shqiptarët, do të vizitojë sërish Kosovën.I bërë i njohur për rolin e ‘Qënarit’ dhe edhe më i dashur kur u bë dhëndër i shqiptarëve, aktori turk Tolgahan Sayisman do të vizitojë sërish Kosovën.

Ai do të vijë të mërkurën bashkë me familjen e tij, bashkëshorten Almeda Abazin dhe djalin e tyre Efehan, shkruan Gazeta Express.

Ata do të mbajnë në Prishtinë një konferencë për shtyp në ora 11:00, ku do të zbulojnë edhe arsye e vizitës së tyre.

Por, siç mëson Gazeta Express, ata po bijnë për një projekt shumë të madh, për detajet e të cilit do të mësohet në konferencën e cila do të mbahet në Ministrinë e Kulturës.Familja gjatë ditës do të vizitojnë edhe qytetin e Prizrenit