ShowBiz

Ti shpirt i bamirësisë…, Sabri Fejzullahu kështu i uron shërim të shpejtë Halilit

Edhe këngëtari i njohur, Sabri Fejzullahu, është lutur për shëndetin e humanistit Halil Kastrati.

Ditëve të fundit fytyra të shumta publike i kanë uruar shërim humanistit Kastrati.

Ky i fundit vuante nga herina dhe së fundmi i është nënshtruar një ndërhyrje.

Ndërsa, edhe Sabri Fejzullahu i ka uruar shërim Kastratit.

Ai ka thënë se luten për të.

“Ti shpirt i bamirësisë që i gëzon mijëra e mijëra njerëz, sot lutemi për ty që të bënë më mirë dhe po me siguri se Zoti ty të ruan”, ka shkruar ai në një foto që ka publikuar.

LEXO EDHE:  Stresi i "frikëson" serbët- “Le t’vin k*rvat se gati na kanë, i pari prej Tirane me shok jemi për Kosovë”