ShowBiz

Të gjitha sekretet e varëses së Donaldit që ja dha Borës për 3 vjetorin e njohjes

Pak ditë pas puthjes së famshme të Borës dhe Donaldit, ky i fundit në spektakel i kërkoi Arbanës që ti jepte një qese me biskota dhe varësen e tij Borës në kujtim të përvjetorit të tretë të lidhjes së tyre.

Varëse të cilën Bora e mbante në qafë derisa filluanflirtimet me Trixën.

Por çfarë nuk keni ditur për varësen?

Varësja e Donaldit është flori i punuar me një monedhe të vjetër të kushtueshme në formë medalioni. Ajo është blerë në Shqipëri nga Donaldi dhe kushton plot 1000 €.

Tashmë kjo lloj varëse është në tendencat e fundit e një nga to e mban edhe Trixa në qafë.