ShowBiz

“Si ia kom fut thikë n’kry, ka kcy gjaku….”, banori i ‘It’s my home’ tregon si e sulmoi një person

Reality show “It’s my home” mori vëmendje të madhe për shkak të dhunës që u promovua nga banorët. Pas raportimit të mediave për skenat degjeneruese dhe ofendimet në këtë program, Komisioni i Pavarur i Mediave vendosi që të ndalojë transmetimin e tij në televizion.

Banorët gjatë diskutimeve me njëri-tjetrin janë rrëfyer për incidente në të cilat janë përfshirë vet ata.

Gjatë transmetimit të programit në Youtube është kapur rrëfimi i banorit të quajtur ‘Greku’, i cili ka treguar se si ka sulmuar brutalisht me thikë një person kohë më parë.

Ai përshkruante me detaje se si ia ka zënë pritën një personi te pallati i rinisë dhe e ka therur me thikë në kokë.

“Mas lojës u sillke kah pallati i rinisë, edhe unë t’u dalë prej lojës. Ni shok i jemi ma boni me dorë, tha kqyre qysh po enet, unë ika shpejt edhe e kapa ata. E kom qitë kapuqin, jom hyp mbi pllato të boro ramizit, si ia kom fut thikë n’kry, khaaaa, ka kcy gjaku. Për Zotin shumë i bi pishmon”.